снимка БулфотоПроходът Петрохан остава затворен, тъй като продължава разчистването на падналите

...
снимка БулфотоПроходът Петрохан остава затворен, тъй като продължава разчистването на падналите
Коментари Харесай

Петрохан остава затворен заради паднали дървета

снимка Булфото

Проходът " Петрохан " остава затворен, защото продължава разчистването на падналите и пречупени дървета и клони На сектори, които през вчерашния ден са били разчистени през нощта още веднъж са паднали дървета. Четири багера и три товарача подкрепят екипите, които работят при извънредно тежки условия. Въпреки че по трасето не се пътува настилката се обработва, с цел да не се заледи от ниските температури и по-късно почистването на пътя да бъде доста по-трудно, написа.

До възобновяване на прекосяването през „ Петрохан “ водачите могат да употребяват като различни направления път Е-79 Монтана - Мездра и от там през Искърското дефиле или по Автомагистрала „ Хемус “ до София и назад.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ апелира водачите, на които им следва пътешестване, да потеглят с коли с подобаващи гуми, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат внезапни маневри. Всички регионални пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и подхващат обработка на настилките.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР